Powered By Blogger

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ (TA ΓΚΟΛ)

          Φοβερό ματς πραγματοποιήθηκε χθες στις 2/2/2011 μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού το οποίο έληξε με 2-3 υπέρ του Παναθηναϊκού. Όμως, επειδή στον προηγούμενο αγώνα στην έδρα του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ είχε νικήσει με 0-2, είχε πάρει σοβαρό προβάδισμα. Έτσι στον αγώνα στην έδρα της έχασε με διαφορά ενός γκολ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς όπου θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ, που νίκησε νωρίτερα τον Ολυμπιακό με 1-0 και προκρίθηκε.
           Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με γκολ του Λαγού στο 12`. Λίγο μετά ο ΠΑΟ ισοφάρισε  με κεφαλιά του Σισέ και λίγο πριν το ημίχρονο προηγήθηκε με γκολ του Σίλβα. Αργότερα έβαλε και τρίτο γκολ με κεφαλιά πάλι από κόρνερ, με τον Βύντρα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η ΑΕΚ βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Αν το παιχνίδι τελείωνε τότε με 1-3, τότε ο ΠΑΟ θα προκρινόταν και η ΑΕΚ θα αποκλειόταν. Όμως, στο έβδομο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μίτσελ, σχεδόν από το κέντρο και από εκτέλεση φάουλ, έβγαλε μια σέντρα και από λάθος του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Καρνέζη, μπήκε απευθείας γκολ.
            Έτσι η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ημιτελικούς και παίζει  με τον ΠΑΟΚ. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τα γκολ του αγώνα. Καλή διασκέδαση!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου