Powered By Blogger

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Μάλτα-Ελλάδα 0-1 Νίκη στο τελευταίο λεπτό για την εθνική μας! Malta-Greece 0-1; Victory in the last minute for Greece! (Το γκολ) (Goal)

Απίστευτη τύχη-νίκη για την Εθνική μας!
Η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο έπαιξε χθες με τη Μάλτα εκτός έδρας και η απόδοσή της ήταν μέτρια. Η Μάλτα αντιθέτως έπαιξε, μπορώ να πω, καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόμουν. Η Ελλάδα δημιούργησε ωστόσο πολλές ευκαιρίες που, τις περισσότερες από αυτές, δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Και η Μάλτα απείλησε πολλές φορές την ομάδα μας σε κάποιες φάσεις της, αλλά ούτε αυτή κατάφερε κάτι καλύτερο. Όμως, προς μεγάλη έκπληξη και χαρά όλων μας, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, και ενώ η ομάδα μας έπαιζε με 10 παίκτες, κέρδισε φάουλ λίγο έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή απ’ τα πλάγια. Έγινε σέντρα και μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες  (όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο), ο Τοροσίδης έβαλε με κεφαλιά το γκολ της νίκης.
Η Ελλάδα μ’ αυτή τη νίκη πήγε πρώτη στον όμιλο με 11 βαθμούς και παίζει πάλι με τη Μάλτα, αλλά αυτή τη φορά στην έδρα της.


Εδώ είναι το βίντεο με το γκολ. Ελπίζω να σας αρέσει και να το ευχαριστηθείτε (Σημ. Σε περίπτωση που δεν ανοίγει με τον Mozilla Firefox μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Explorer).

malta ellada 0-1 torosidis by panklo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου